Caroline Kieboom

Als onderwijs professional ben ik al jaren met hart en ziel werkzaam in het onderwijs. Mijn creativiteit kon ik kwijt als docent beeldende vorming in het V.O. Daarna heb ik  in verschillende rollen gewerkt in het middenkader en het MT. Vanuit een aanstelling bij de Hogeschool Rotterdam heb ik nascholingstrajecten verzorgd voor o.a. leerlingbegeleiders en decanen. Vervolgens heb ik bij een landelijke onderwijs adviesdienst (APS) gewerkt en daar veel verschillende thema’s in mijn vingers gekregen. Als lid van de expertisegroep leidinggeven en sector overstijgende activiteiten heb ik ruim 8 jaar scholen begeleid in de ontwikkeling naar beter presterende, professionelere organisaties. In samenwerking met prof. dr. Fred Korthagen en mijn APS collega’s Aat Stuurman, Hendrik de Vries en Jacqueline Schoones, heb  ik de APS coachopleiding vormgegeven. Toen ik weer wat meer met de voeten in de klei wilde staan, heb ik enkele jaren gewerkt als teamleider in het MBO. Nu weer met veel plezier terug naar de begeleiding van professionals als interim manager en adviseur.

Naast het creëren van mooi onderwijs, steek ik graag mijn handen uit de mouwen en in de klei. Als  keramist maak ik ( gebruiks-)keramiek op de draaischijf en  maak ik vrij werk.

http://www.spelenmetvuur.blog